De themafeesten

Een gezellig feestje!

Heeft u een personeelsfeest of event? Of hebben jij en je vrienden gewoon zin in een gezellig feestje?

Wij van DJvoorjou.nl bieden je verschillende themafeesten aan! Dit standaard thema’s shows die wij hebben:

 

Een ander thema

Zit jouw themafeest er niet bij? Geen probleem! Wij nodigen je graag uit voor een kopje koffie of thee.

Op deze manier kunnen wij je wensen en de mogelijkheden doorspreken. Dit doen we op ons kantoor, om zo het feest van je leven te bezorgen, die geheel aan jouw wensen is aangepast.

Jullie wensen om zetten in een geslaagd feest, is onze doel!

 

Een themafeest op maat!

Themafeest op maat?


Heb je een personeelsfeest of event? Of hebben jij en je vrienden gewoon zin in een gezellig feestje? Misschien moet je zelfs wel een teamuitje regelen?

Wij van DJvoorjou.nl bieden je verschillende themafeesten aan! Zoals een pubquiz , Ik hou van Holland themafeest, Jongens tegen de Meisjes themafeest, Rooie Rinus over de vloer tour themafeest, een Oktoberfest themafeest of andere spellen zoals Minute to win it en Wie is de Mol?

Al deze thema’s worden natuurlijk geleverd met een bijpassende presentator of presentatrice! Ook nemen wij alle attributen mee die wij nodig zijn om het themafeest te organisere. Zodat iedereen hier nog een lange tijd over na zal praten!

Zit jouw themafeest er niet bij?

Zit jullie themafeest er niet bij? Geen probleem! Dan nodigen wij jullie graag uit voor een kopje koffie of thee. Zodat wij jullie wensen en de mogelijkheden door kunnen spreken. Dit doen we op ons kantoor, zodat wij jullie het feest van jullie leven kunnen bezorgen. Die geheel aan jullie wensen is aangepast!

 

Velden met een * zijn verplicht.
Vragen? Vul het contactformulier in

Onze themafeesten met alles er op en er aan!

Entertainmeners

Wij van Djvoorjou werken alleen maar met echte entertainers.
Beleving en professionaliteit, daar staan wij voor en dat laten de entertainers je graag zien!

Altijd een Dj

Wat is nou een feest zonder Dj, bij elk themafeest krijg je een professionele all-round DJ geleverd.
Nadat jouw show gespeeld is, zorgt de DJ voor een onvergetelijke after-party! Dus voetjes van de vloer!

100 gasten of meer?

Ben je in het gezelschap van 100 gasten of meer? Dan bieden wij een gratis optreden van Rooie Rinus of een andere artiest of Dj van Djvoorjou.nl aan.

Opzoek naar een feest locatie?

Heb je geen feestlocatie? Geen probleem!
Wij van Djvoorjou werken al jaren samen met verschillende bedrijven: Discotheek Lucky Rijssen, Gulle Goedzak Hellendoorn,- Nijverdal, Landgoed De Uitkijk Hellendoorn, Poort van Twente Rijssen, Noabers Hellendoorn.

Dit vinden onze gasten


  • Mr. & Mrs. Hungerink Over Bruiloft DJ show White de Luxe

    "Wauw! Wat hebben wij een geweldige avond gehad! Na onze openingsdans is de dansvloer niet meer leeg geweest. Zo wouden we het zien! :D Dj Douwe speelde uitstekend in op onze muzieksmaak en had een leuke interactie met onze gasten. Wat hebben we genoten en gelachen! Achteraf hoorden wij van onze gasten ook zeer positieve reacties :) Top!! Voorafgaand van ons feest hebben we met Dj voor jou en Dj Douwe een aantal gesprekken gehad welke wij als zeer positief (en gezellig) hebben ervaren. Er werd goed geluisterd en alles was mogelijk! Dj Douwe en Dj voor jou bedankt voor deze fantastische avond! Wil je een feest om nooit meer te vergeten? Dan raden wij de DJ’s van Dj voor jou zeer aan!"

  • Pascal en Doris Over Rooie Rinus DJ Crew

    "Ons feest was SUPER!!! Paar muziek stylen aangegeven wat we leuk vonden en de rest was aan djvoorjou. Niek en martijn speelden muzikaal perfect in op onze gasten.grandioos feest waar nog over gesproken word. Ook de muziek tijdens de ceremonie netjes door hun aangeleverd op usb. Nogmaals dank Pascal en doris ( en de kinderen ) "

  • Mr & Mrs Schulte Over Bruiloft DJ show Oval White de Luxe

    "Wij zijn 2 juni getrouwd bij Outdoors in Holten. Deze mannen hebben van onze bruiloft een waardig feestje gemaakt. Ze hebben rekening gehouden met onze muzieksmaak en de liedjes wat wij niet wilde horen niet gedraait! De interactie met de gasten was top. De dj-booth en lichtzuilen waren erg mooi en het leek sof we in een discotheek waren. Dit is echt een dikke aanrader als je een spetterende en zorgeloze bruiloft wil hebben! "