Rooie Rinus over de vloer tour

200% feestgarantie!
Met een knotsgekke show vol entertainment, dit is DE show voor personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, gezellige kroeg avonden, bedrijfsopeningen of een ander fantastisch feest. Bij binnenkomst kom je binnen in de wereld van Rooie Rinus en zijn Crew. Het grote decor waar het allemaal gaat gebeuren, de Rooie Rinus DJ Crew staat alvast warm te draaien terwijl iedereen nog rustig binnen stroomt. We beginnen deze avond met een gezellige muziekbingo, er worden nummers gedraaid uit de 80’s, 90’s, 00’s, de Top40 en nog meer andere bekende nummers. Herken je alle nummers en de spannende vraag is; Wie heeft als eerste de kaart vol?!

Daarna is het tijd voor het geweldige single uurtje. De Rooie Rinus DJ Crew heeft al hun cd’s meegenomen en tussen de meer dan 100 singles zit vast een nummer of misschien wel meerdere nummer die je graag wilt horen. Zoek een single uit, lever hem in de bij Rooie Rinus DJ Crew, geen excuus alles wordt gedraaid!

Dan is het nog tijd voor de Master Rooie Rinus himself!  In dit 30 minuten durende optreden zal het publiek meezingen met de bekende feesthits van vroeger en nu. En wat dacht je er van de om de bekende WK polonaise lopen? Natuurlijk mogen de vlaggetjes en confetti niet ontbreken! Dus bereidt u zich maar voor op een feestje om nooit te vergeten!!!!!

De Rooie Rinus over de vloer Tour en zijn crew hebben al verscheidene feestjes tot in de laatste uurtjes uitermate weten te vermaken! Zijn jullie het volgende feestje waar Rooie Rinus met zijn crew de avond laat slagen?