Boeking aanvragen

Geef je een feest en moet je nog een DJ boeken? Dan kun je een DJ boeken door middel van het onderstaande formulier in te vullen.

Bekijk hieronder ons assortiment.

Keuze uit verschillende show’s!

Bij ons kun je kiezen tussen vier verschillende bruiloft shows, die jullie kunnen boeken met een daarbij uitgekozen DJ door jullie zelf.

Bruiloft shows boeken

 

Heeft u een personeelsfeest of event? Of hebben u en uw vrienden gewoon zin in een gezellig feestje? Ook een personeelsfeest of ander soort feestjes zijn te boeken bij ons!

Wij van DJvoorjou bieden je verschillende themafeesten aan! De standaard thema’s shows die wij hebben zijn

Themafeesten boeken

 Professionele DJ’s

Wij hebben veel ervaring op het gebied van weddingshows. De professionele dj’s weten van elke bruiloft een feest te maken en zorgen hiermee voor een onvergetelijke sfeer die van jullie bruiloft het feest maakt.  Zodat jullie gasten hier nog lang over zullen napraten.

Bij ons kun je kiezen uit verschillende DJ’s en maken we van te voren nog met de DJ om tafel, om jullie favoriete muziekstylen, nummers en eventuele stukjes door te nemen, zodat jullie kunnen genieten van het feest en de gasten. Daarnaast mag je er vanuit gaan dat onze dj’s er altijd representatief uitzien en zich zullen kleden naar de door jullie gekozen dresscode.

De onderstaande DJ’s zijn te boeken bij ons:

DJ’s boeken

Beleven, genieten en ontzorgen.

Daar staat DJvoorjou voor. Bijna elk feest heeft tegenwoordig wel een DJ met een drive-in show staan. Dit is ook niet zo gek, want een band kost vaak het dubbele van één van onze shows. Dit merken wij ook in de aanvragen van de Dj’s. Daarom boek je bij DJvoorjou.

Drive-in show & event

 

Een goede samenwerking

Doordat wij samen werken met verschillende bedrijven, kunnen wij alles voor je regelen op het gebied van entertainment en catering. Hierdoor zijn wij dus de contactpersoon die alles voor je regelt. Zo beleef je zelf ook je eigen feest!

Kortom, bij ons hoef je je echt nergens zorgen om te maken. Wij ontnemen je van alle organisatie stress, en zorgen ervoor dat zowel de locatie als het avondfeest er op en top uit zal zien! Op deze manier heb je met DJvoorjou gegarandeerd feest.

Kennis maken?

Kom een drankje bij ons doen!

Wil je een bruiloft DJ of themafeest bij ons boeken? Dan staan wij graag voor u klaar.

 

Velden met een * zijn verplicht.

Uw gegevens

Feest informatie