Events begeleiding

Drive-in dj shows

Beleven, genieten en ontzorgen. Daar staat DJvoorjou voor. Bijna elk feest heeft tegenwoordig wel een DJ met een drive-in show staan. Dit is ook niet zo gek, want een band kost vaak het dubbele van een drive-in show. Dit merken wij ook in de aanvragen van de Dj’s. Daarom boek je bij DJvoorjou.

 

Behalve bruiloft shows of themafeesten bieden wij ook de mogelijkheid voor een drive-in show.
Doordat wij werken met alleen maar professionele DJ’s uit het vak, komt het nooit voor dat de dansvloer leeg is.
Of het nu gaat om een kerstborrel, klanten avond of een personeelsfeest, dan bent u bij DJvoorjou.nl op het juiste adres.

Velden met een * zijn verplicht.
Vragen? Vul het contactformulier in

Drive-in & events

12,5 jarig jubileum

Jullie huwelijksfeest nog een keer beleven? Geen probleem, of het nu gaat om de muziek uit de 80's, 90's of de muziek van nu, Djvoorjou heeft verschillende professionele DJ's die jullie terug in de tijd neemt!

Kerstborrels

Wilt u van die saaie kerstborrel een feestje maken? Wij van DJvoorjou leveren verschillende Dj's voor elke feest!

Festivals

De trend van festivals is ook bij ons niet voorbij gegaan, daarom helpt djvoorjou events je mee bij het organiseren van jouw festival.
Of het nu gaat om het leveren van de DJ's, artiesten of het thematiseren van uw stage. Djvoorjou denkt graag met u mee!

Schoolfeesten

Schuifelen in de schoolaula of los gaan op de nieuwste hits! Wij bieden verschillende pakketten en Dj's aan voor een schoolfeest om nooit te vergeten!

Dit vinden onze gasten


  • Mr. & Mrs. Hungerink Over Bruiloft DJ show White de Luxe

    "Wauw! Wat hebben wij een geweldige avond gehad! Na onze openingsdans is de dansvloer niet meer leeg geweest. Zo wouden we het zien! :D Dj Douwe speelde uitstekend in op onze muzieksmaak en had een leuke interactie met onze gasten. Wat hebben we genoten en gelachen! Achteraf hoorden wij van onze gasten ook zeer positieve reacties :) Top!! Voorafgaand van ons feest hebben we met Dj voor jou en Dj Douwe een aantal gesprekken gehad welke wij als zeer positief (en gezellig) hebben ervaren. Er werd goed geluisterd en alles was mogelijk! Dj Douwe en Dj voor jou bedankt voor deze fantastische avond! Wil je een feest om nooit meer te vergeten? Dan raden wij de DJ’s van Dj voor jou zeer aan!"

  • Pascal en Doris Over Rooie Rinus DJ Crew

    "Ons feest was SUPER!!! Paar muziek stylen aangegeven wat we leuk vonden en de rest was aan djvoorjou. Niek en martijn speelden muzikaal perfect in op onze gasten.grandioos feest waar nog over gesproken word. Ook de muziek tijdens de ceremonie netjes door hun aangeleverd op usb. Nogmaals dank Pascal en doris ( en de kinderen ) "

  • Mr & Mrs Schulte Over Bruiloft DJ show Oval White de Luxe

    "Wij zijn 2 juni getrouwd bij Outdoors in Holten. Deze mannen hebben van onze bruiloft een waardig feestje gemaakt. Ze hebben rekening gehouden met onze muzieksmaak en de liedjes wat wij niet wilde horen niet gedraait! De interactie met de gasten was top. De dj-booth en lichtzuilen waren erg mooi en het leek sof we in een discotheek waren. Dit is echt een dikke aanrader als je een spetterende en zorgeloze bruiloft wil hebben! "