Onze DJ's

Professionele DJ’s

DJvoorjou heeft veel ervaring op het gebied van weddingshows. De professionele dj’s weten van elke bruiloft een feest te maken en zorgen hiermee voor een onvergetelijke sfeer die van uw bruiloft het feest maakt waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende DJ’s en heeft u altijd de mogelijkheid om van te voren met de DJ uw favoriete muziekstyle, nummers en andere wensen door te nemen, zodat u kunt genieten van uw feest en uw gasten. Daarnaast mag je er vanuit gaan dat ze er altijd representatief uitzien en zich zullen kleden naar de door u gekozen dresscode.

Persoonlijk gesprek

Wij bieden de mogelijkheid om ruim voor de bruiloft een persoonlijk gesprek te plannen met jullie gekozen DJ te zodat jullie weten wie er gaat knallen op de bruiloft!

Ontzorgen

Ontzorgen staat hoog bij ons in het vaandel, daarom nemen wij graag contact op met de feestlocatie om af te stemmen wanneer wij de bruiloft show op kunnen bouwen.

Velden met een * zijn verplicht.
Vragen?

Daarom boek je bij DJvoorjou.nl

Professionele DJ

Wij van Djvoorjou werken met professionele DJ's.
Zij draaien niet alleen maar bruiloften, maar draaien ook in discotheken, tentfeesten en festivals. Hierdoor weten ze met verschillende doelgroepen om te gaan en weten van elk event een feest te maken!

Heldere all-in prijzen

Bij DJvoorjou weet je meteen wat het kost, geen achteraf kosten of onvoorziene kosten.

Atlijd vervangende DJ bij ziekte

We gaan er niet van uit, maar het kan natuurlijk door vervelende omstandigheden voorkomen dat een van de DJ's ziek is. Bij DJvoorjou is dat geen probleem. Bij ons bent u altijd verzekerd voor een vervangende professionele DJ. Onze dj's kunnen elkaar goed vervangen, omdat ze van elkaar weten wat hun kwaliteiten zijn.

Licht en geluid

Kwaliteit vinden wij erg belangrijk, wij werken met goed geluid, zo is al ons geluid van het merk EV, dit zijn de marktleiders op het gebied van professioneel geluid. Dit merk je gegarandeerd.

Dit vinden onze gasten


  • Mr. & Mrs. Hungerink Over Bruiloft DJ show White de Luxe

    "Wauw! Wat hebben wij een geweldige avond gehad! Na onze openingsdans is de dansvloer niet meer leeg geweest. Zo wouden we het zien! :D Dj Douwe speelde uitstekend in op onze muzieksmaak en had een leuke interactie met onze gasten. Wat hebben we genoten en gelachen! Achteraf hoorden wij van onze gasten ook zeer positieve reacties :) Top!! Voorafgaand van ons feest hebben we met Dj voor jou en Dj Douwe een aantal gesprekken gehad welke wij als zeer positief (en gezellig) hebben ervaren. Er werd goed geluisterd en alles was mogelijk! Dj Douwe en Dj voor jou bedankt voor deze fantastische avond! Wil je een feest om nooit meer te vergeten? Dan raden wij de DJ’s van Dj voor jou zeer aan!"

  • Pascal en Doris Over Rooie Rinus DJ Crew

    "Ons feest was SUPER!!! Paar muziek stylen aangegeven wat we leuk vonden en de rest was aan djvoorjou. Niek en martijn speelden muzikaal perfect in op onze gasten.grandioos feest waar nog over gesproken word. Ook de muziek tijdens de ceremonie netjes door hun aangeleverd op usb. Nogmaals dank Pascal en doris ( en de kinderen ) "

  • Mr & Mrs Schulte Over Bruiloft DJ show Oval White de Luxe

    "Wij zijn 2 juni getrouwd bij Outdoors in Holten. Deze mannen hebben van onze bruiloft een waardig feestje gemaakt. Ze hebben rekening gehouden met onze muzieksmaak en de liedjes wat wij niet wilde horen niet gedraait! De interactie met de gasten was top. De dj-booth en lichtzuilen waren erg mooi en het leek sof we in een discotheek waren. Dit is echt een dikke aanrader als je een spetterende en zorgeloze bruiloft wil hebben! "