Op zoek naar een DJ voor jouw bruiloft?

Een geslaagd feest!

Jullie wens omzetten in een geslaagd feest? Daar staat djvoorjou.nl voor.

Wij maken er een show van!

DJvoorjou heeft veel ervaring op het gebied van bruiloft DJ bruiloft shows. De professionele dj’s weten van elke bruiloft een feest te maken en zorgen hiermee voor een onvergetelijke sfeer die van uw bruiloft een feest maakt waar uw gasten nog lang over zullen praten.

Keuze uit verschillende show’s!

Bij ons kunt u kiezen tussen vier verschillende bruiloft shows en heeft u altijd de mogelijkheid om van te voren met ons uw favoriete muziekstyle, nummers en andere wensen door te nemen, zodat u en uw gasten kunnen genieten van uw feest.

Tip: Heeft u een dresscode?

Geef deze dan door zodat onze Dj’s zich kunnen kleden naar uw feest!

Velden met een * zijn verplicht.
Vragen? Vul het contactformulier in

Gemoedelijk, professionaliteit & ontzorgen

Financiële plaatje

Doordat wij verschillende unieke bruiloft shows aanbieden zal er altijd één voor jullie bij zitten en weten jullie meteen waar jullie financieel aan toe zijn.

Persoonlijk gesprek

Wij bieden de mogelijkheid om ruim voor de bruiloft een persoonlijk gesprek te plannen met jullie gekozen DJ te zodat jullie weten wie er gaat knallen op de bruiloft!

Ontzorgen

Ontzorgen staat hoog bij ons in het vaandel, daarom nemen wij graag contact op met de feestlocatie om af te stemmen wanneer wij de bruiloft DJ show op kunnen bouwen.

Muziek

We gaan opzoek naar een DJ, artiest of band die het beste bij jullie wensen past en plaatsen desgewenst meteen een optie op de DJ!

Beurzen & demo avonden

Demo-avond

22 september 2019

Aanmelden demo avond

Het feest!

U wens omzetten in een geslaagd feest? Daar staat djvoorjou.nl voor.

Wij maken er een show van!

DJvoorjou heeft veel ervaring op het gebied van bruiloft DJ shows. De professionele dj’s weten van elke bruiloft een feest te maken, en zorgen hiermee voor een onvergetelijke sfeer, die van jullie bruiloft een feest maakt en waar jullie gasten nog lang over zullen praten.

De DJ zal er voor zorgen dat jong en oud op de dansvloer komt en blijft dansen, onze professionele DJ’s gaan namelijk voor 200% party. Tevens denkt de DJ graag mee over de muziek van jullie openingsdans, en geeft waar nodig advies. Natuurlijk gaan we ook kijken hoe we jullie feest mooi en geslaagd kunnen afsluiten!

Daarom begint de feestavond van jullie bruiloft, bij Djvoorjou.nl!

Keuze uit verschillende show’s!

Bij ons kunt u kiezen tussen vier verschillende bruiloft shows en heeft u altijd de mogelijkheid om van te voren met ons uw favoriete muziekstyle, nummers en andere wensen door te nemen, zodat u en uw gasten kunnen genieten van uw feest.

Tip: Heeft u een dresscode?

Geef deze dan door zodat onze Dj’s zich kunnen kleden naar uw feest!

Dit vinden onze gasten


  • Mr. & Mrs. Hungerink Over Bruiloft DJ show White de Luxe

    "Wauw! Wat hebben wij een geweldige avond gehad! Na onze openingsdans is de dansvloer niet meer leeg geweest. Zo wouden we het zien! :D Dj Douwe speelde uitstekend in op onze muzieksmaak en had een leuke interactie met onze gasten. Wat hebben we genoten en gelachen! Achteraf hoorden wij van onze gasten ook zeer positieve reacties :) Top!! Voorafgaand van ons feest hebben we met Dj voor jou en Dj Douwe een aantal gesprekken gehad welke wij als zeer positief (en gezellig) hebben ervaren. Er werd goed geluisterd en alles was mogelijk! Dj Douwe en Dj voor jou bedankt voor deze fantastische avond! Wil je een feest om nooit meer te vergeten? Dan raden wij de DJ’s van Dj voor jou zeer aan!"

  • Pascal en Doris Over Rooie Rinus DJ Crew

    "Ons feest was SUPER!!! Paar muziek stylen aangegeven wat we leuk vonden en de rest was aan djvoorjou. Niek en martijn speelden muzikaal perfect in op onze gasten.grandioos feest waar nog over gesproken word. Ook de muziek tijdens de ceremonie netjes door hun aangeleverd op usb. Nogmaals dank Pascal en doris ( en de kinderen ) "

  • Mr & Mrs Schulte Over Bruiloft DJ show Oval White de Luxe

    "Wij zijn 2 juni getrouwd bij Outdoors in Holten. Deze mannen hebben van onze bruiloft een waardig feestje gemaakt. Ze hebben rekening gehouden met onze muzieksmaak en de liedjes wat wij niet wilde horen niet gedraait! De interactie met de gasten was top. De dj-booth en lichtzuilen waren erg mooi en het leek sof we in een discotheek waren. Dit is echt een dikke aanrader als je een spetterende en zorgeloze bruiloft wil hebben! "