DJ Thijs Wijdeveld

Op zijn 14e begon DJ Thijs Wijdeveld met draaien en op zijn 16e ontmoette hij Marc Vano. Marc nam Thijs onder zijn vleugels en leerde hem de fijne kneepjes van het vak. Vanaf dat moment vormde hij samen met Harry het duo “Players&Wasted”.

Langzamerhand kwamen er steeds meer namen van discotheken en clubs uit Oost-Nederland die interesse heeft in het duo. Lucky The Feel Good Provider, Dieka Van de Kruusweg, Vios Hengelo en Timeless Zwolle. Solo deed Thijs ook nog optredens bij o.a. Fantasy Island Festival, maar Players&Wasted ging voor.

Inmiddels treed Thijs voornamelijk nog solo op en dat gaat hem niet onbehoorlijk af.

Muziekstijl:
Thijs Wijdeveld staat bekent om zijn snelle en opzwepende manier van draaien. House, Techno, Progressive, Urban, Uptempo en alles wat daar tussen ligt hoort bij Thijs repertoire van draaien. Hij is er niet vies van om nieuwe dingen uit te proberen en snel te schakelen van de ene stijl naar de andere. Dit resulteert in een goede sfeer en een dansbaar, hard en geweldig feest met veel nieuwe, maar toch ook classic muziek.

Zijn belofte voor uw feest: “Op uw feest zal ik zo veel mogelijk proberen de mensen aan het dansen te krijgen, of dit nou gebeurd met Techno, House, Urban of een andere stijl…. dat ga je vanzelf merken!”