Demo en inspiratie avond!

***Verloofd en nu trouwplannen?***

Op 8 april 2019 tussen 19.00 en 21.00 uur hebben wij de demo-inspiratie avond van DJvoorjou.
Naast onze DJ-show’s kunt u ook inspiratie op doen op het gebied van bruiloftdecoratie, fotografie, bruidstaarten, make-up, kapsels, videografie en meer.
Gratis aanmelden kan via het aanmeldformulier. Heeft u vragen hierover? Mail dan naar info@djvoorjou.nl!

 

Demo-avonden

Jaarlijks houden wij verschillende demo avonden. Hier kun je je voor opgeven en gezellig bij ons op de zaak langskomen. Bij deze demo avonden gaan wij in gesprek met jullie (het toekomstige bruidspaar). Aan de hand van dit gesprek willen wij natuurlijk verschillende dingen weten, wanneer gaan jullie trouwen? Waar gaan jullie trouwen? Wat is jullie muziek style? Hoeveel gasten krijgen jullie? Etc.

DJ shows

Ook laten wij tijdens deze avond onze dj shows zien en zijn er nog andere bedrijven aanwezig die hun werk laten zien. Zo is er vaak een fotograaf, videograaf, iemand met een photobooth en een decoratie styliste van Ballonnendeal aanwezig. Dit verschilt wel per demo avond, maar dit wordt van te voren gemeld.

Kun je niet wachten tot een demo avond? Dan kan je ons natuurlijk ook berichten. Wij staan er voor open om door middel van een afspraak ook een gesprek in te plannen bij ons op de zaak.

Heb je nou ook al voorkeur voor een dj, geef dit dan vooral door! Misschien kunnen wij dan een gesprek regelen waar de dj ook bij aanwezig zal zijn.

Kort om, vinden wij het erg belangrijk dat een bruidspaar vertrouwen in ons krijgt. Daarom plannen we vaker, na dat de boeking gepaatst is, nog een gesprek om de laatste puntjes door te lopen.

 

Reacties

Vaak krijgen wij enthousiaste reacties op onze manier van zaken doen. Hier door weet je wat je kan verwachten en hoeven jullie er verder niet meer achter aan. Een ontzorgelijke en gezellige avond met top muziek en een leuke dj!

 

Hieronder lees je en paar van de recensies geschreven door onze klanten:

 

Wauw! Wat hebben wij een geweldige avond gehad! Na onze openingsdans is de dansvloer niet meer leeg geweest. Zo wouden we het zien! 😀

Dj Douwe speelde uitstekend in op onze muzieksmaak en had een leuke interactie met onze gasten. Wat hebben we genoten en gelachen! Achteraf hoorden wij van onze gasten ook zeer positieve reacties 🙂 Top!!

Voorafgaand van ons feest hebben we met Dj voor jou en Dj Douwe een aantal gesprekken gehad welke wij als zeer positief (en gezellig) hebben ervaren. Er werd goed geluisterd en alles was mogelijk! Dj Douwe en Dj voor jou bedankt voor deze fantastische avond!

Wil je een feest om nooit meer te vergeten? Dan raden wij de DJ’s van Dj voor jou zeer aan!

 

 

Ons feest was SUPER!!!
Paar muziek stylen aangegeven wat we leuk vonden en de rest was aan djvoorjou.
Niek en martijn speelden muzikaal perfect in op onze gasten.grandioos feest waar nog over gesproken word.
Ook de muziek tijdens de ceremonie netjes door hun aangeleverd op usb.
Nogmaals dank
Pascal en Doris ( en de kinderen )

 

Voor meer recensies over DJVOORJOU ga naar theperfectwedding.nl

 

 

Velden met een * zijn verplicht.