De DJvoorjou Pubquiz!

Tijd voor een gezellig feestje!

Ja zeker, bij DJvoorjou organiseren wij ook pubquizen.

Denk je alles over Nederland te weten? Weet je ook welk land een vierkante vlag heeft? Of welke kleur de neus van Bert, van Bert en Ernie van Sesamstraat, heeft? Bij het Pubquiz themafeest vliegen de vragen en feiten je om de oren. Samen met onze presentator of presentatrice zorgen wij er voor dat jij en je gasten worden voorzien van een lekker drankje en een heerlijk buffet. Daardoor zullen je gasten de avond van hun leven hebben tijdens de pubquiz!

Personeelsfeest

Ook scoort de quiz goed als personeelsfeest! Dus nog geen idee wat je gaat doen als personeelsuitje? Kies voor onze pubquiz, een gegarandeerd gezellige en fanatieke avond met het personeel! Ontek wie het slimste is en misschien wel het fanatiekste!

Welke rondes kan je verwachten?

Er zijn verschillende rondes waar je in teams van 5 of 6 personen gaat strijden om de beker te winnen van dit personeelsfeest! Elke ronde bevat tien verschillende vragen. Rondes zoals Sport, TV, Film, Logo’s en Muziek kunnen voorbijkomen. Strijd met jouw team naar de overwinning!

Onze presentator stelt de vragen tijdens de pubquiz. Vaak denk je het antwoord te weten, maar klopt dit ook? De ‘oja’-momenten vliegen je om de oren. Laat je hersens kraken en kijk of jij het antwoord weet! Het winnende team krijgt behalve eeuwige roem, ook een spetterende hoofdprijs!

De pubquiz heb je al vanaf  € 350,00