Bedrijfsfeesten en personeelsfeesten!

Een bedrijfsfeest met een beleving!

Ook voor bedrijfsfeesten ben je op het juiste adres bij DJvoorjou.

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een personeelsfeest, een presentatie van een nieuwe product, de opening van je nieuwe zaak, bedrijfsborrels, kerstborrels of de nieuwjaarsborrels. Wij van DJvoorjou ontzorgen je en regelen alles voor je.

Een goede samenwerking

Doordat wij samen werken met verschillende bedrijven, kunnen wij alles voor je regelen op het gebied van entertainment en catering. Wij zijn dus de contactpersoon die alles voor je regelt. Hierdoor beleef je zelf ook je eigen feest!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze medewerkers staan graag voor je klaar, en zorgen voor het gezelligste feest van het jaar!

 

Velden met een * zijn verplicht.
Offerte aanvragen

Nieuwjaarsborrel

De start van het nieuwe jaar wil je natuurlijk vieren met je personeel!
Champagne, hapjes en een goede DJ!
Dit zijn de ingrediënten voor een top feest!
Wij zetten graag jullie wensen om in het gezelligste feest van het jaar!

Kerstborrel

Wat is er leuker om na een succesvol jaar uw personeel te bedanken voor hun inzet?!
Maar hoe gaat u dit invullen? Wij van DJvoorjou hebben de oplossing. De jaaroverzicht Quiz! nieuwsgierig? Bezoek onze kerstborrel pagina!

Personeelsfeest

Na een jaar hard werken is het tijd voor een feest! Of het nu gaat om een Pubquiz of een Jongens tegen de Meisjes Show, wij laten je graag de mogelijkheden zien voor een gezellig personeelsfeest!

Netwerk borrel incl. entertainment

Netwerken is zeer belangrijk, maar waarom niet een keer een feest organiseren en al u klanten en zakelijke gasten uitnodigen?
Elkaar een keer leren kennen in een andere omgeving. Wij van DJvoorjou vertellen graag hoe wij dit voor u kunnen organiseren.

Organiseren kost tijd!

Feestje?

Het organiseren van een feest kost altijd meer tijd dan je denkt. Er komt altijd meer bij kijken dan je denkt en heb je daar wel tijd voor? Waarom geef je de organisatie niet uit handen?

Wij van Djvoorjou hebben veel ervaring op het gebied van de organisaties van feestjes. Of het nu gaat om een kerstborrel, een opening, of een bedrijfsfeest.

Wij maken van jullie bedrijfsfeest, het bedrijfsfeest om nooit te vergeten! En bij ons kun je niet alleen terecht voor de organisatie van je feest, ook kun je een vette dj show met ‘dj’, ‘licht’, ‘geluid’ en ‘een gezellige sfeer’ bij ons boeken! Ook organiseren wij themafeesten, zoals ‘Ik hou van holland’, ‘de Pubquiz’, ‘Oktoberfest avond’ en meer.

Zelfs als je nog een ander idee hebt over je bedrijfsfeest, dan proberen wij zoveel mogelijk met je mee te denken. Bijna alles (in overleg) is mogelijk bij ons.

Dus voor een compleet bedrijfsfeest, waar je zelf niet te veel voor hoeft te regelen en bijna alles uit handen kan geven, kies je voor DJvoorjou!

 

 

Dit vinden onze gasten


  • Mr. & Mrs. Hungerink Over Bruiloft DJ show White de Luxe

    "Wauw! Wat hebben wij een geweldige avond gehad! Na onze openingsdans is de dansvloer niet meer leeg geweest. Zo wouden we het zien! :D Dj Douwe speelde uitstekend in op onze muzieksmaak en had een leuke interactie met onze gasten. Wat hebben we genoten en gelachen! Achteraf hoorden wij van onze gasten ook zeer positieve reacties :) Top!! Voorafgaand van ons feest hebben we met Dj voor jou en Dj Douwe een aantal gesprekken gehad welke wij als zeer positief (en gezellig) hebben ervaren. Er werd goed geluisterd en alles was mogelijk! Dj Douwe en Dj voor jou bedankt voor deze fantastische avond! Wil je een feest om nooit meer te vergeten? Dan raden wij de DJ’s van Dj voor jou zeer aan!"

  • Pascal en Doris Over Rooie Rinus DJ Crew

    "Ons feest was SUPER!!! Paar muziek stylen aangegeven wat we leuk vonden en de rest was aan djvoorjou. Niek en martijn speelden muzikaal perfect in op onze gasten.grandioos feest waar nog over gesproken word. Ook de muziek tijdens de ceremonie netjes door hun aangeleverd op usb. Nogmaals dank Pascal en doris ( en de kinderen ) "

  • Mr & Mrs Schulte Over Bruiloft DJ show Oval White de Luxe

    "Wij zijn 2 juni getrouwd bij Outdoors in Holten. Deze mannen hebben van onze bruiloft een waardig feestje gemaakt. Ze hebben rekening gehouden met onze muzieksmaak en de liedjes wat wij niet wilde horen niet gedraait! De interactie met de gasten was top. De dj-booth en lichtzuilen waren erg mooi en het leek sof we in een discotheek waren. Dit is echt een dikke aanrader als je een spetterende en zorgeloze bruiloft wil hebben! "